Gyömrői Egészségház

1 Vélemény
Gyömrői Egészségház
Szent István Út 16.
2230 Gyömrő
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A vadonatúj létesítményben 620 négyzetméteren 6+2 orvosi rendelő a hozzátartozó helyiségekkel, egy audió-vizuális oktató kabinet a ma legkorszerűbb prezentációs berendezésekkel, 11 db vizes blokk, raktárak és teremgarázs található.


Cégleírás
A Gyömrői Új egészségházat 2000 júniusában nyitottuk meg a város centrumában, a SZENT ISTVÁN U. 16. SZÁM ALATT.
A használati melegvizet és részben a fűtést napelemekkel biztosítjuk. A rendeléseket nagy gyakorlattal és kórházi háttérrel rendelkező szakorvosok végzik vizsgálati díj ellenében.
A szakorvosok a kórisme alapján jogosultak a kedvezményes térítésű, nagy hatékonyságú gyógyszerek felírására, illetve ilyen irányú javaslattételre a háziorvos felé. Érdeklődni vagy bejelentkezni személyesen a helyszínen illetve telefonon lehet a 29/ 334 - 312 vagy 334 - 313 számokon hétfőtől péntekig 8.00 - 18.00, szombaton 8.00 - 12.00 óráig.
Kulcsszavak:
Fogászat, Bőrgyógyászat, Allergológia, Orvos, Gyermekgyógyászat, Fül-orr-gégészet, Urológia, Egészségügy, Gyógyászat, Rendelő, Gyógymasszázs
Gyömrői Egészségház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Mozsár Andrásné
gyógyítás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon drága még egy vizit is több ezer ft sajnos mivel "maszek rendelőintézet"Mivel előre egyeztetett időpontokat kapunk ezért nem kell várni,viszont ritka a rendelési idő.Gyönyörű új épület tiszta ,öröm bemenni.Nagyon visszhangzik így gyerekekkel eléggé kellemetlen bemenni. Kedvesek a recepciósok,segítőkészek,ha nem megfelelő helyre jöttünk segítenek,hogy hová menjünk.Örülök,hogy környezetbarát módon építették meg.
## orvos gyömrő szakrendelő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Gyömrői Egészségház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. Szent István Út 16.
    2230  Gyömrő
  2. Pesti Ut 237.
    1173  Budapest
  3. Üllői Út 437
    1181  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete